Hercegnő cupcake Mascarpone krémfodorral

GastroGranny

„Egy emberi lény vagy, egyszer élsz és az élet csodálatos, szóval edd meg azt a nyavalyás vörös bársony cupcake-et!” – Emma Stone 

Booking.com

Két, az utóbbi időben itthon is egyre elterjedtebb szó: Muffin, cupcake. Elkezdhetnék tudományoskodó, részletes leírást adni arról, hogy melyik micsoda, s miben különbözik a másiktól. Nem teszem!!! Úgyis tudjátok sokan! A lényeg szerintem az, hogy ha készítesz egy kevert, szódabikarbónás, vagy sütőporos tésztaalapot, amelyeket aztán muffin kapszlikban sütsz meg, na az MUFFIN! Az összetétele ezerféle lehet. Sőt!!! Lehet édes, lehet sós, lehet fűszeres, lehet zöldséges is. Ez mind muffin! Viszont! Ha a fenti definícióból kiemeljük az édes kevert, muffin kapszlikban megsütött süteményeket, amelyeket kihűlés után fantáziánk, kézügyességünk, kreativitásunk, s ízlésünk szerint díszítünk, na EZ a CUPCAKE! A gastrogranny.com oldalon láthattál már sok muffinreceptet, megtekinthetted azt, hogy hogyan díszítem egyedül, majd hogy dekorálják ügyesen a gyerekek fondanttal. Most habos díszítést kap! Rögtön kétszínűt! Így készült a csodálatos Hercegnő cupcake, a szépséges mascarpone habos-babos fodordíszítéssel. Először is had szögezzem le, hogy tejszínhab párti vagyok! Nagyon is! De az a fránya habtejszín nagyon sokszor megtréfál, s nem válik belőle elég kemény hab! Éppen ezért most biztosra akartam menni! Habkészítésben pedig számomra a Hulala habalapanyag a “BIZTOS” pont. Ugyanolyan íze van, mint a valódi habtejszínnek… És MINDÍG sikerül! Hogy növényi összetevőkből áll? Igen. Hogy vannak benne egészségkárosító anyagok? Igen. Miben nincsenek? Minden nap eszel ilyen habot? Ugye hogy nem! Mértékkel mindent lehet!

Ha vizuális vagy, tekintsd meg a hozzá tartozó videó receptet:

Ha tudatosan táplálkozol, akkor a következő tápanyag-táblázat számodra fontos információkat tartalmaz:

http://gastrogranny.blogstar.hu/./pages/gastrogranny/contents/blog/42145/pics/lead_800x600.jpg
Cupcake-ek,Egyéb édességek,Gyerekek is szívesen készítik,Olcsón jót,Receptek,sütemény,Sütőiskola,Ünnepek,valentin nap,vendégvárás,Vendégváró falatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?