Napraforgómaggal megszórt rozmaringos bloomer

GastroGranny

Ez a kellemes kenyér, amely az Európa-szerte kapható sűrű vekni brit verziója, lassúbb kelesztési eljárással és a szokásosnál kevesebb élesztővel készül. A kenyér így hosszabban eltartható, és teltebb íze van. 

Booking.com

A részletes receptleírást, a következő hivatkozásra kattintással tanulmányozhatod: Napraforgó maggal megszórt rozmaringos bloomer — GastroGranny receptjei, videó receptjei 
Tápanyagtartalmát a következő kép szemlélteti: Több alkalommal sütöttem már ezt a kenyeret, s ha van elég időm, akkor biztos, hogy az egyik favorit. Egyetlen hátránya az elkészítés időtartama. Ezt a hátrányt viszont egy jól kiválasztott kenyérsütő kiküszöböltheti.
http://gastrogranny.blogstar.hu/./pages/gastrogranny/contents/blog/42134/pics/lead_800x600.jpg
bloomer,bread,bread brot,gastrogranny,kenyér,Kenyerek, péksütemények,recept,Receptek,Reggeli étkek,Sütőiskola,Tönkölybúzából készült ételek,Vacsora,vekni
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?