Tervezd meg étrendedet

Étrendtervező

Kattints

Levesek, főzelékek

Az első fogások receptjei

Kattints

Főételek

A második fogás receptjei

Kattints

Desszertek

Édességek, sütemények, torták

Kattints

Videó receptek

Ne olvass, nézd meg

Kattints
Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök

Az ősz sztárja: Töltött hokkaido tök

2017.09.23. | GastroGranny

A hokkaido tök, amelyet tévesen japán sütőtöknek is neveznek, egy igazi kuriózum. A tökfélék közül leginkább édes ízével tűnik ki.

Tovább
Napraforgómaggal megszórt rozmaringos bloomer

Napraforgómaggal megszórt rozmaringos bloomer

Tovább
Boeuf bourguignon, avagy a világ legjobb marharaguja

Boeuf bourguignon, avagy a világ legjobb marharaguja

Tovább

Kreatív apró kezek a konyhában 3. rész: SAJTOS KOSÁRKA egy hétéves kiscukrásztól

GastroGranny
2017.09.13.
Az iskolai szünetekben mégtöbb időt tölthetünk együtt a gyerekekkel, akik a sok játék mellett szívesen sürögnek-forognak a konyhában is. Most a hétéves Olivérrel fogunk sajtos kosárkákat sütni.

Almás-narancsos morzsasüti (crumble) -Egy mennyei klasszikus-

GastroGranny
2017.09.12.
Ahogy a néhány nappal ezelőtti, sajtos-húsos karfiol Dubarry videó receptemben megígértem, a most készítendő fogás, az édességkedvelők kedvence lesz.

Besokalltál a hústól? Itt a megoldás: Bulguros padlizsán

A hétvégi, vagy ünnepi hús-túltengéses étkezések után jól esik egy könnyű, fűszeres párolt zöldségétel.

Sajtos-húsos karfiol a la Dubarry, avagy: Ne félj a besameltől!

GastroGranny
2017.09.08.
Dubarry és besamel… Mit mond neked e két szó? Előre jelzem, kissé pikáns történet következik, úgy hogy TUDOD! Fiatalok, csak SZÜLŐI FELÜGYELETTEL…. :)

Hercegnő cupcake Mascarpone krémfodorral

GastroGranny
2017.09.05.
„Egy emberi lény vagy, egyszer élsz és az élet csodálatos, szóval edd meg azt a nyavalyás vörös bársony cupcake-et!” – Emma Stone

Imádok főzni- Interjú Juhászné Ildikóval, a Receptvadászok Fb csoport egyik aktív tagjával

GastroGranny
2017.09.02.
"Eredetinek születtél, nem tökéletesnek." S mennyire igaz a fenti idézet. Mindnyájan mások vagyunk. Kívül, belül, más személyiséggel, més célokkal, más vágyakkal, más érzelmekkel.

Szezonja van: NATÚR LECSÓ. Ez garantáltan egyszerű és finom is!

GastroGranny
2017.09.01.
A lecsó elkészítésénél is igaz a mondás: “Ahány ház, annyi szokás”. Nos, mi így készítjük a tökéletes lecsót.

Így süss muffint a legegyszerűbben -ráadásul csökkentett cukortartalommal-

GastroGranny
2017.08.29.
Legtöbben imádjuk a muffinokat, így vagyok ezzel én is. Elgondolkodtam, hogy miért is?….

Teljes kiörlésű tönkölylisztes, zabpelyhes ünnepi cipó, napon szárított paradicsommal

GastroGranny
2017.08.25.
Augusztus 20-a Magyarország nemzeti- és hivatalos állami ünnepe az államalapítás és az államalapító Szent István király emlékére....

Sonkás kukoricás pizza, a TELJES KIÖRLÉSŰ, a mennyei

GastroGranny
2017.08.19.
Egyik gasztronómiai túránk alkalmával Sirmionéban bevetődtünk egy láthatólag modern, a HACCP szabványnak megfelelő látvány pizzériába…

Ezeket a cikkeket olvastad már?