A család kedvence: Vadaskrém leves sonka chipsszel

GastroGranny
2017.09.21.
Néhány évvel ezelőtt, egy borús őszi napon barátainkkal egy soproni étteremben ebédeltünk. Ott láttuk meg az étlapon a vadaskrém levest sonka chipsszel....

Tökfőzelék az ellenállhatatlan: Nagyon finom, nagyon kapros

GastroGranny
2017.09.19.
Emlékszel, hogy gyermekkorodban mennyire útáltad a tökfőzeléket? Én is!… És arra emlékszel, hogy miért? Én sem!…

Kreatív apró kezek a konyhában 3. rész: SAJTOS KOSÁRKA egy hétéves kiscukrásztól

GastroGranny
2017.09.13.
Az iskolai szünetekben mégtöbb időt tölthetünk együtt a gyerekekkel, akik a sok játék mellett szívesen sürögnek-forognak a konyhában is. Most a hétéves Olivérrel fogunk sajtos kosárkákat sütni.

Besokalltál a hústól? Itt a megoldás: Bulguros padlizsán

A hétvégi, vagy ünnepi hús-túltengéses étkezések után jól esik egy könnyű, fűszeres párolt zöldségétel.

Imádok főzni- Interjú Juhászné Ildikóval, a Receptvadászok Fb csoport egyik aktív tagjával

GastroGranny
2017.09.02.
"Eredetinek születtél, nem tökéletesnek." S mennyire igaz a fenti idézet. Mindnyájan mások vagyunk. Kívül, belül, más személyiséggel, més célokkal, más vágyakkal, más érzelmekkel.

Így süss muffint a legegyszerűbben -ráadásul csökkentett cukortartalommal-

GastroGranny
2017.08.29.
Legtöbben imádjuk a muffinokat, így vagyok ezzel én is. Elgondolkodtam, hogy miért is?….

Sonkás kukoricás pizza, a TELJES KIÖRLÉSŰ, a mennyei

GastroGranny
2017.08.19.
Egyik gasztronómiai túránk alkalmával Sirmionéban bevetődtünk egy láthatólag modern, a HACCP szabványnak megfelelő látvány pizzériába…

Mexikói quinoa muffinok. Gluténmentes, mindenmentes!

GastroGranny
2017.08.16.
Az utóbbi időben reflektorfénybe került a quinoa (kiejtve: kinoa) – egyre több éttermi étlapon és receptoldalon bukkan fel.

Csokoládétorta puncsmázzal

A cukorborsó és zöldborsó dilemmája. Avagy borsófőzelék sült virslivel

Ezeket a cikkeket olvastad már?