Tökfőzelék az ellenállhatatlan: Nagyon finom, nagyon kapros

GastroGranny
2017.09.19.
Emlékszel, hogy gyermekkorodban mennyire útáltad a tökfőzeléket? Én is!… És arra emlékszel, hogy miért? Én sem!…

Grillezős feeling hűvös időben? Bizony ám! Nyárson sült csirkemell BBQ szósszal

GastroGranny
2017.09.18.
Itt a kevéssé várt lehűlés. Idézd fel a kellemes nyár-esti beszélgetéseket, grillezéseket. Elevenítsd fel a grillezés feeling-jét a jó meleg konyahában.

Főztél már rókagomba-mártást? Bulgurral és ropogósra sült sertéscsülökkel tálaltam

GastroGranny
2017.09.15.
Nyáron, valamint ősszel esős időben, erdei talajokon megjelenik a sárga rókagomba. Közkedvelt, kitűnő, jól ismert ehető gomba.

Besokalltál a hústól? Itt a megoldás: Bulguros padlizsán

A hétvégi, vagy ünnepi hús-túltengéses étkezések után jól esik egy könnyű, fűszeres párolt zöldségétel.

Imádok főzni- Interjú Juhászné Ildikóval, a Receptvadászok Fb csoport egyik aktív tagjával

GastroGranny
2017.09.02.
"Eredetinek születtél, nem tökéletesnek." S mennyire igaz a fenti idézet. Mindnyájan mások vagyunk. Kívül, belül, más személyiséggel, més célokkal, más vágyakkal, más érzelmekkel.

Sonkás kukoricás pizza, a TELJES KIÖRLÉSŰ, a mennyei

GastroGranny
2017.08.19.
Egyik gasztronómiai túránk alkalmával Sirmionéban bevetődtünk egy láthatólag modern, a HACCP szabványnak megfelelő látvány pizzériába…

Lecsós sertésszűz, ahogyan TE szereted

GastroGranny
2017.08.13.
Ki ne értékelné azt az állapotot, amikor egy fogás minden része egyszerre válik tálalhatóvá?

Ettől Itáliában érzed magad: Spagetti alla carbonara. Ahogyan ők főzik

GastroGranny
2017.08.10.
Egyik gasztro-túránkon beutaztuk a napfényes Ligúriát. Barangolásunk során igyekeztünk a lehető legtöbb gasztronómiai élménnyel gazdagodni, ezért megálltunk Lombardiában, egy apró, tipikusan olasz településen is...

A cukorborsó és zöldborsó dilemmája. Avagy borsófőzelék sült virslivel

Színes makaróni tejszínes, fokhagymás sertésraguval

Ezeket a cikkeket olvastad már?