Napraforgómaggal megszórt rozmaringos bloomer

GastroGranny
2017.09.22.
Ez a kellemes kenyér, amely az Európa-szerte kapható sűrű vekni brit verziója, lassúbb kelesztési eljárással és a szokásosnál kevesebb élesztővel készül.

Kreatív apró kezek a konyhában 3. rész: SAJTOS KOSÁRKA egy hétéves kiscukrásztól

GastroGranny
2017.09.13.
Az iskolai szünetekben mégtöbb időt tölthetünk együtt a gyerekekkel, akik a sok játék mellett szívesen sürögnek-forognak a konyhában is. Most a hétéves Olivérrel fogunk sajtos kosárkákat sütni.

Sonkás kukoricás pizza, a TELJES KIÖRLÉSŰ, a mennyei

GastroGranny
2017.08.19.
Egyik gasztronómiai túránk alkalmával Sirmionéban bevetődtünk egy láthatólag modern, a HACCP szabványnak megfelelő látvány pizzériába…

Mexikói quinoa muffinok. Gluténmentes, mindenmentes!

GastroGranny
2017.08.16.
Az utóbbi időben reflektorfénybe került a quinoa (kiejtve: kinoa) – egyre több éttermi étlapon és receptoldalon bukkan fel.

Lecsós sertésszűz, ahogyan TE szereted

GastroGranny
2017.08.13.
Ki ne értékelné azt az állapotot, amikor egy fogás minden része egyszerre válik tálalhatóvá?

Best of 2017/1. A legnépszerűbb ételek a ti választásotok szerint

GastroGranny
2017.08.08.
HIPP-HOPP elrepült az első félév.

Ezeket a cikkeket olvastad már?