Van saját recepted?

Csőben sült sonkás zöldség hagymás burgonya gratinnal

GastroGranny
Csőben sült sonkás zöldség hagymás burgonya gratinnal
Könnyű
31-60 perc
4 fő
0-100 Forint
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2-3 db szárzeller
  • 2-3 db sárgarépa
  • 4 db burgonya
  • 2 db póréhagyma
  • 20 dkg füstölt sonka
  • 1 db paradicsompüré
  • 1 dl tej
  • 1 g só

Mindíg is az volt a véleményünk, hogy ha egy étel elkészítésére "rászánjuk" az időt, tehát vállaljuk, hogy az alapanyagokat aprólékos munkával gondosan előkészítjük, majd az étel hőkezelését is megfelelő hőfokon, semmit nem siettetve megfelelő hőmérsékleten végezzük, akkor a végeredmény nem fog a várakozások alatt maradni. Így történt ez ezzel az étellel is. Volt egy kis időnk, így arra gondoltunk, hogy egy igazi kuriózumot főzünk. Kicsit "macerás" az előkészítése, egyrész azért, mert elég sok összetevője van, meg mert minden alkotóját darabolni, majd főzni kell, de végeredményül olyan illatos-zamatos, fenséges ízű ételkölteményt kapunk, hogy megéri a vesződést: 

Tápanyagtáblázat:

https://gastrogranny.blogstar.hu/./pages/gastrogranny/contents/blog/46580/pics/lead_800x600.jpg
csőben sült zöldség,videórecept
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?