Van saját recepted?

Füstölt pulykamell zöldborsós kölessel

GastroGranny
Füstölt pulykamell zöldborsós kölessel
Könnyű
31-60 perc
4 fő
101-300 Forint
A húsételhez:
A körethez:

A füstölt húsnak eredetileg azt osztották feladatul, hogy helyettesítse a füstölt sonkát a káposztás, s hüvelyes alapanyagokból készült ételekben. Mifelénk a téli ünnepek idején kuriózumként, s persze protekciós alapon hozzá lehet jutni a füstölt pulykamellhez. Ezért készítettük el ezt a húsételt ebből, de bármely füstölt hús, sonka bátran bevethető. A szeleteléshez jó éles késeket innen választottam. Edényeket a főzéshez itt vásárolhatsz. A terítéshez ezeket a tányér szetteket ajánlom. Videó receptjét itt kukkanthatod meg:

https://gastrogranny.blogstar.hu/./pages/gastrogranny/contents/blog/47137/pics/lead_800x600.jpg
füstölr pulykamell,gesztenyés pulyka,köles
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?